zaterdag 2 juli 2011

Badkamerklusjes

El Jefe had vandaag tussen de andere werkzaamheden door ook nog wat klusjes op de badkamer gedaan. Als eerste eindelijk alle sierpoten van het bad-op-pootjes geplaatst. Bij Id'eau in Delfzijl, waar we het bad gekocht hebben kun je uit diverse sierpoten kiezen. Wij hebben voor de standaard verchroomde leeuwenpoot gekozen. Vonden we mooier als een vogelklauw. Het wordt een mooi geheel, met de antieke vloer, de hoge plinten en het vrijstaand bad.
Een ander mooi maar best nog lastig klusje, een klosje maken voor het bevestigen van de douchestang. De douchestang bij onze douchemengkraan was een beetje langer dan ons tegelwerk hoog is, dus moest er een oplossing komen. Die is gevonden in het keurig uitzagen van een stukje multipaint. Dit klosje wordt op de muur gemonteerd met mooie montagekit en een dikke schroef. schilderen in de kleur van de muur en de douchestang kan ertegenaan. Zit goed al zeg ik het zelf. Straks nog even door Jan vd W laten bijwerken en je ziet er niks meer van.
En zo ziet het geheel er dan uit. bijna klaar, er komt namelijk ook nog een losse handdouche te hangen. Het douchegarnituur en de kraan is van Hansgrohe, Axor Montreux, gekocht bij de Designkranenshop

Geen opmerkingen:

Een reactie posten