zondag 19 juni 2011

Badmeubel plaatsen

Het afbouwen begint vormen aan te nemen El Jefe is bijna de hele dag druk geweest met het installeren van het badmeubel. Het verlijmen van de waskommen, maar ook het plaatsen van het badmeubel zelf was best wat werk. Als eerste moet het badmeubel gesloopt worden. er moeten namelijk leidingen naar binnen en dat moet door de achterwand. Met de dik-op-en-neer zaag was dat in een mum van tijd gepiept. De warm- en koudwaterleiding en de afvoer zitten binnen.
Daarna komt een lastiger stuk, de bovenkast. Als eerste moet uitgemeten worden waar de bevestigingspunten moeten komen te hangen, je moet er goed bij nadenken want het is het mooist als het midden van de spiegel op ooghoogte hangt (gelukkig zijn de Directie en El Jefe bijna even groot) Daarna moet het elektra aangesloten worden de bovenkast heeft namelijk een stopcontact en 2 lampjes. Omdat er achter de kast niet veel plaats is voor stekkers besluit El Jefe de bekabeling maar direct aan te sluiten.
Effe wat gekloot met het ophangen. De muurbeugels waar de bovenkast met 2 haken overheen moet vallen zit nogal naar binnen gebogen tegen de muur. Dus beugels eraf wat verbuigen en beugels weer terug. En dan hangt ze. Het ziet er mooi uit. Een dezer dagen het blad erop en dan kunnen we verder met het aansluiten van het water en de afvoeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten