woensdag 19 januari 2011

Spuitwerk stucadoor op bovenverdieping klaar

Dat was dan het eerste deel van de klus. op de hele bovenverdieping en de hele hal zit het spuit werk erin. Hierboven het steigertje wat ze gebouwd hebben om het plafond in de badkamer te kunnen smeren. De muur op de voorgrond is de inloopdouche, het plateautje op de achtergrond is voor het bevestigen van de kraan van het bad.
Hier een close-up van het plafond. Het lijk wel een gatenkaas, maar dat is met een reden. er zijn 4 gaten voor de inbouwspots, 2 gaten voor de radio speakers en het vierkante "gat" is de centraaldoos, daarin moet John of Foek de stroomdraden straks aan elkaar knopen.
En op deze foto de muren en het plafond van de logeerkamer, mooi vlak en strak (voor zover wij kunnen zien) het is voor ons een klein raadsel waarom de gips op de muren er veel donkerder uitziet als de gips op de plafonds, terwijl het toch allemaal dezelfde gips van knauf is. Zou het te maken kunnen hebben met de ondergrond??
Voor het stucadoren van de hal en de vide moest er weer een steiger gezet worden, gelukkig hebben Berkers & van Dijk (zonder website) een flinke rolsteiger. Zoals te zien is dat ook wel nodig met zulke hoogtes. De steiger mocht ook niet te breed zijn want ze moesten nog wel tussen de steiger en de muren kunnen om alles wanden goed te kunnen smeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten