zondag 17 oktober 2010

Frank gaat verder met de serre

Frank gaat verder met het afwerken van de serre. De stalen kolommen worden netjes weggewerkt, zodat het lijkt alsof de serre helemaal van hout is gemaakt. Een nogal arbeidsintensief klusje! Veel meten, zagen, schilderen enz. voordat de houten latten bevestigd kunnen worden. 
Helaas was er niemand om Frank te helpen, de directie was (voor de baas) aan het werk op een nieuwbouwbeurs en el jefe was aan het werk (ook voor de baas) in Venezuela. Sjaak  was er wel een gedeelte van de dag, nadat hij eerst bij de kapper was geweest. Hij moest ook op tijd weer naar huis om koffers in te pakken voor een vakantie. Tja, verschil moet er zijn.
Zie hier, hoe onze trouwe timmerman te werk gaat. Eerst komen er 2 latten op het kozijn, dan 2 dwarslatten er tegen aan en dan een afdeklat die het zaakje dichtmaakt. Tja, misschien wat simpel uitgelegd, maar ik was er tenslotte niet bij toen het gemaakt werd. Frank, corrigeer me maar als ik het verkeerd uitleg ;-) Hoe dan ook, het ziet er prachtig uit, ook hier weer TOP!
Nu nog een likje verf er over en klaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten