zondag 24 april 2011

Finishing Touch

Het schakelmateriaal is voor een groot gedeelte binnen, we hebben na flink wat wikken en wegen (want duur!) toch besloten om hierin geen concessie te doen en te kiezen voor wat werkelijk mooi is. Schakelmateriaal in Porcelein. Het wordt nog gemaakt in Duitsland door THPG en in Nederland is de leverancier van dit moois Het Oude Huis in Bergen Op Zoom. Hierboven een foto van een stuk dat compleet afgemonteerd is, de rij met dimmers bij binnenkomst van de kamer vanuit de hal en in de hal een stopcontact en een draaischakelaar. John S. heeft er flink wat werk mee.
Het complete afmonteren voor het schilderen is niet handig, de afdekplaatjes moeten er weer af, hierboven een foto met daarop 3 draaischakelaars naast elkaar, nu zonder de afdekplaatjes. Hier hoeft de schilder straks maar weinig af te plakken. De schakelaars doen ook echt "klik" als je ze in de andere stand draait. Erg mooi.

1 opmerking:

  1. mooi, heb ze ook. wel jammer dat er in diezelfde uitvoering geen (nederlands) type telefoonstopkontakt leverbaar was :(

    BeantwoordenVerwijderen