vrijdag 11 juni 2010

El Jefe in Japan


El Jefe is deze week voor de zaak in Japan, hard werken natuurlijk, maar ook flink lachen. De tweede avond zaten Francesco en ik in een barbeque restaurant. Bleken er een oneven aantal stukken vlees op de schaal te liggen. Dus de serveerster erbij geroepen om te vragen hoe dat probleem nou opgelost moest worden. (wij hoopten op een extra stukje vlees) De Japanse loste het probleem echter binnen enkele seconden aan tafel op.

Na de eerste dag besprekingen bij onze klant SEI werden we uitgenodigd voor een bezoek aan een Sake proeverij, elk glaasje is een verschillende Sake. Gelukkig zijn we na 5 glaasjes en 1 kommetje gestopt. D'r zaten verrekte dure sakes bij want onze klant mocht een dikke 200 euris aftikken voor 4 personen. 


Laatste avond van El JEfe in Japan, afscheidsdiner dus, en wel Shabu Shabu, dunne lapjes bief door een kom heet water met groente roeren. daarna in de soja of sesam saus en hop in een keer in de mond. Heel erg lekker. Wel pijn aan de poten en de rug, want het was een japans tafeltje, we zaten op een kussentje op de grond.

En dan kom je terug in je hotel, redelijk klein kamertje maar och wat fijn, de pyjama ligt al gestreken klaar op het bed. Heerlijk geslapen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten