donderdag 21 januari 2010

Storten!

Donderdag 21 januari 2010, 7 uur. El Jefe is op de bouwplaats en heeft alles in gereedheid gebracht voor het storten: bouwlampen aan, waterslang klaargelegd, nog even met wat spijkers de hoogte aangegeven en het smidsvuur aangestoken (om straks warm te schaften) Het wachten is op de pomp van Roijackers en de mannen van Lendert Coppens (Joost, Willem en Bjorn) die komen helpen met het storten.
We beginnen met storten binnen in de (toekomstige) woonkamer dit omdat de lange slang aan de giek van de betonpomp zit. De lange slang is nodig omdat de giek van de betonpomp niet ver genoeg naar binnen kan.
Zo, binnen bijna klaar, het storten gaat als een speer. Joost trekt aan de slang, Willem harkt alles op hoogte en Bjorn draagt de hoogtelat voor de laser (tot het batterijtje op is). Ik zorg er vooral voor niet teveel in de weg te staan, tegen zo'n team kun je als goedwillende amateur niet werken.

Als we binnen gestort hebben gaat de slang naar buiten, voor het vullen van de funderingsbekistingen van het verhoogd terras. Mooie sfeerfoto, die genomen is voor kwart over 8, anders had Willem er niet op kunnen staan, want die moest naar school.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten