zondag 31 januari 2010

Klimop verwijderen van de muur

Onze volgers van het eerste uur, herinneren zich vast nog wel dat deze hele zijmuur vol was begroeid met klimop. (voor mensen die er voor het eerst zijn klik HIER) Tijden geleden hebben wij het groen van de klimop al met grofgeweld van de muur gestoken, waarna alleen de wortels die in de muur gegroeid zijn zijn blijven zitten. Omdat we de muren niet willen stralen, moest er een andere oplossing komen. Onze voeger wist gelukkig raad:
BRANDEN! Je zorgt er dus voor dat je een flinke brander hebt. Wij mochten gelukkig van een neef Richard die dakdekker is een echte propaanbrander lenen.

En hier is de directie ermee aan de slag, branden en dan met een plamuurmes de resten eraf steken. Soms is het na één keer branden klaar, maar ander plekken moesten 2 keer geroosterd worden voordat alles weg was. Voor alle lezers die nu ook direct aan de slag willen: pas op, want als de klimop heel droog is kan het vuur zomaar all kanten op schieten. Je hebt dan geen klimop meer, maar misschien wel een brandweerwagen in de straat. Ok Moi!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten