zondag 7 december 2014

nog meer tuinwerkzaamheden

De border voor de zonnepanelen wordt ook aangeplant, Emiel en Willem zijn al druk aan het planten terwijl Aard druk is met uitzetten. Aard is de rust zelve, ook al lijkt het hier alsof dat ie een beetje wild kijkt.

De Directie, die ondanks dat ze eigenlijk moet leren toch flink aan het sjouwen is helpt flink mee. Volle kratten halen bij de aanhanger van Aard, lege kratjes terugbrengen. Een heel geloop is het al met al wel

Al redelijk snel staan de 3 nieuwe berkenbomen geplant, het zijn dubbelstammige bomen, dat geeft straks een veel natuurlijker zicht. Als het goed is nemen deze bomen straks het zicht weg op een aantal van de huizen aan de Marie Curie Straat.

De allereerste border die compleet aangeplant is is die bij het terras. Dat had Emiel vrij rap klaar. Het zijn Rhodondenderons als ik mij niet vergis. Voor de liefhebbers is er een lijst beschikbaar met alle planten namen die we gezet hebben.
En die Aard weet ook van geen ophouden, nog meer plantgoed komt er de tuin in, volgens mij zijn dit wel belangrijke planten. Het lijken namelijk wel de bodembedekkers te zijn. Die gaan ervoor zorgen dat het schoeffelen binnen een paar jaar tot een minimum beperkt gaat worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten