zondag 18 maart 2012

Straatwerk helemaal klaar

Zo de heren van van den Berg Bestrating uit Deurne zijn weer een dag of 5 geweest. alle bestrating rondom het huis zit er nu keurig is. Hierboven is Jan aan het werk op het terras onder de overkapping. Ook Willem is van de partij, om een beetje mee te helpen natuurlijk, maar vooral om te proberen of hij op de knikmops mag rijden.
En zo ziet het er dan uit als het klaar is, wat direct opvalt is het enorme hoogteverschil van het terras naar de tuin. Ooit hebben we besloten dat ook de garage op dezelfde hoogte kwam te liggen als het maaiveld van het huis. dat zie je nu mooi terug. Wat zullen we hier fijn kunnen zitten, straks staat namelijk de avondzon hierop te schijnen.
En zo ziet het er aan de voorkant uit, een flinke oprit waar de bolides van El Jefe en De Directie mooi naast elkaar kunnen staan. Onder de oprit 29 m3 gebroken puin. Daar zakt niks weg komende jaren! De rand kinderkopjes is door Jan ook weer mooi teruggezet, het is nu weer een mooie rechte lijn. We leggen er straks wat betonbanden voor anders rijden ze de kinderkoppen toch weer stuk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten