zaterdag 3 december 2011

Gevlinderde betonvloer in de garage

We hebben besloten om in de garage een betonvloer te leggen, en wel eentje die strak afgevlinderd is. Henri Kramer Betonvloeren uit Bakel is daarin gespecialiseerd. Hij was dus afgelopen woensdag om 7 uur bij ons om de voorbereidingen voor het storten te doen. Afplakken van de muren, randisolatie zetten en dan kan om 8 uur de beton erin. Royackers uit Milheze weer naturlijk. dat is dan de 6e keer dat ze beton komen brengen op onze bouw. Als de beton erin zit en vlak getrokken is kan Henri er voor de eerste keer met de vlindermachine overheen. Hierboven zit hij net in het wc-tje.
Tussen het vlinderen van de vloer moet hij telkens 3 kwartier tot een uur wachten voordat hij weer eroverheen kan. In de hoekjes kan hij met de machine niet komen, die strijkt hij daarom met een spaan mooi glad.
Om 8 uur 's avond is de vloer voor de laatste keer gevlinderd, ze ligt er keurig strak bij, nog even een speciaal spul eroverheen spuiten dan hardt ze wat beter uit en klaar is Henri, al met al toch een uurtje of 13 bezig geweest op een vloer van 57 m2. Maar het ligt er mooi in, dat is zeker.

1 opmerking:

  1. Het bevat werkelijk informatie. Uw website is zeer nuttig. Bedankt voor het delen. Ik kijk uit naar nog veel meer! Grote visualisatie enunieke informatief artikel inderdaad.

    BeantwoordenVerwijderen