vrijdag 12 november 2010

De oude vloertegels zijn er!

Vandaag was de grote dag, we konden de schoongemaakte oude tegels op gaan halen bij Floorz in Hunsel. We hebben 3 verschillende vloeren uitgezocht, samen met Ralph, een vloer voor de badkamer, de entreehal en de eetkamer/keuken. Het busje van Ome Piet kwam weer goed van pas als pakezel! Gelukkig zaten we keurig onder het maximale gewicht.
Om die kisten en kratten met tegels achter het huis te krijgen hebben we Ome Henk als hulp ingeschakeld, hier is hij op de heftruck en je ziet dat hij toch wel opgegroeid is op zo'n ding, zelfs nog tijd om een sigaretje te roken ondertussen.
Het blijkt wel zwaar transport te zijn waar de stoep op de Vlierdenseweg 170 niet zo goed tegen kan. we reden per ongeluk met de beladen heftruck over de plek waar vroeger de noteboom stond... Gelukkig kregen we de heftruck nog zonder hulpmiddelen uit het gat!
Maar dit zijn ze dan, als eerste de tegels voor de hal, de tegel die je rechtsboven ziet liggen en die wat lichter kijkt is nog niet schoon gepoetst.
Dan de tegels voor de badkamer en het toilet boven, ook schitterend en te zien met de bijbehorende boordtegel.
En als laatste de tegels voor de eetkamer en keuken. Het ziet er naar uit dat dat prachtige vloeren worden. Hopelijk hebben we over een maand of 2 à 3 foto's van de vloeren als ze gelegd zijn.

2 opmerkingen:

  1. hey, waar hebben jullie die prachtige vloertegels vandaan?
    danku!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als je het hele stuk leest zie je in de 1e alinea dat ze van Floorz uit Hunsel komen

    BeantwoordenVerwijderen