zondag 1 augustus 2010

grasveld wordt weer wei.

Het grasveld achter wordt weer wei, we mogen van ome Piet van Duuren 2 schapen lenen om het gras en de plukkem weg te houden. Moeten we echter wel zorgen dat het stuk is afgemaakt, om de schapen niet te laten ontsnappen. Om van de nood een deugd te maken besluiten we maar meteen om tussen v. Rijssel en ons de definitieve afrastering te plaatsen, houten palen met bouwmatten waar de klimop in mag groeien. Nu wel wat meer werk maar dan is dat ook vast af.

Sjaak en El Jefe boren de gaten voor de palen met de grondboor, helaas is ook hier tussen de bomen vroeger een puinstort geweest, mijn god wat moeten we vaak op de knieen om puin uit het gat te halen waar de boor op stuit.

De direktie werkt ook flink mee om de palen vast te zetten en de gaten te graven, hier is ze met de bats bezig zand aan de paal te gooien.

En 's avonds om 8 uur is het meeste werk af. Op de voorgrond staat de gaas al, het poortje is gemaakt en op de scheiding tussen ons en v. Rijssel staan all palen. Maandag verder met de bouwstaalmatten en als het dan een beetje meezit kunnen dinsdag of woensdag onze gasten komen logeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten